About Us

Vanaf een extreem jonge leeftijd waren mijn opmerkzame, verpleegkundige impulsen duidelijk … ze strekten zich zelfs uit om na te denken over de kat van onze buurman. Mijn moeder was absoluut geschokt toen ze ontdekte dat ik mijn poppen uit hun kinderwagen had gehaald en een omhulde kat in hun plaats had gezet. Ik zou moeten zeggen dat de kat het waardeerde om rond te rijden, omdat hij geen poging deed om weg te komen. Hij lag daar gewoon en rustte! Ik was er dol op!

Bovendien werd ik geregistreerd verpleegster, ingeschreven in Australi√ę en de Verenigde Staten. Ik ben voornamelijk bezig geweest met chronische zorg … van kindergeneeskunde tot oncologie. Ik ben ook bezig geweest met chemische afhankelijkheidstherapie en levenscoaching.

Het consistente thema is altijd het werken met individuen geweest, aangezien zij zowel met problemen als met aanhoudende ziekte kampen.

Diabetes werd ondubbelzinnig benadrukt door mijn roeping … in de kindergeneeskunde had type 1 de overhand. En daarna rende ik soms over jeugdige volwassenen die eveneens vrij recentelijk waren geanalyseerd. Tot ongeveer 10 jaar geleden bekleedde Type 1 de belangrijkste positie op het gebied van diabetes, en daarna domineerde geleidelijk Type 2, en kijk nu hoe het de overhand heeft in eindeloze welzijnsomstandigheden!

Diabetes en insuline zijn tijdens mijn werk in de oncologie in ieder geval in mijn verpleegkundige leven in de verf gezet. Tot mijn grote ontsteltenis zou diabetes in mijn leven aanzienlijk sterker worden benadrukt.