Ben je een sportfan of sportfanaat?

0

Ik ben hier om een ​​uitstekende vraag te stellen. Zou je zeggen dat je een fervent supporter bent of een gamesfan? Ik bekeek de twee definities en het woord referentie stelt voor een fan de betekenis is “een energieke liefhebber of liefhebber van sport of sportgroep” het belang van een fan is “een individu met een buitensporige energie of enthousiasme voor sport of sportgroep” . Het contrast tussen een fervent supporter en een game-liefhebber is een uitzonderlijk nauwelijks herkenbaar verschil. Ik zie mezelf als een liefhebber en ik zal je mijn input geven over het bijna verwaarloosbare verschil dat een fan en een fan isoleert.

Een enthousiaste supporter zal een geliefde groep hebben die ze volgen wanneer ze de kans krijgen. De fan kent een paar realiteiten of geschiedenis over hun favoriete groep. De fan zal proberen om een ​​korte trip te maken en hun favoriete groep te zien wanneer ze wat extra tijd hebben, en het past in hun tijdschema.

Een game-liefhebber eet, sluimert en ademt alles over games. Een game-liefhebber kent elke realiteit of geschiedenisinzicht met betrekking tot elke game. Ze kennen elke standaard, elke speler van een groep en alles daarover heeft te maken met die groep of dat spel. Een liefhebber zal zijn uiterste best doen om naar elke ronde van zijn favoriete groep te gaan, en als ze de kans niet hebben om naar het spel te gaan, hebben ze een handgadget of een geavanceerde mobiele telefoon die naar het meest recente nieuws of updates kan gaan van het spel.

De grote behoefte aan een game-liefhebber die niet naar de game gaat, is een gigantische, verontrustende filmformaat-tv die de helft van hun familiekamer in beslag neemt. Het moet geluidssysteemluidsprekers bevatten, dus het klinkt precies alsof je in de spelarena zit. Het meubilair in de familiekamer moet bestaan ​​uit een enorme aangename bank, met verschillende achterover leunende stoelen en voetenbankjes. Er moet veel ruimte zijn voor de fan om al hun metgezellen te verwelkomen voor het “enorme” spel.

De laatste behoefte aan een liefhebber van games is het eten. Er moet veel eten zijn, dus het voelt alsof ze hun eigen keuken op de voet volgen. Er moeten veel chips, plunges, tortillachips, pizza’s, hamburgers en franks zijn en aanzienlijk toegankelijker voor het spel. Het belangrijkste zijn de versnaperingen die bestaan ​​uit een exemplaar van pils dat in de koeler zou passen of ze hebben hun eigen kleine koelkast die de lagers kan bevatten, en verschillende drankjes.

Sportliefhebbers zullen ook veel meer tuigage en memorabilia voor sportgroepen hebben dan een enthousiaste supporter. Een gamesfan heeft alle gamesmemorabilia van hun favoriete gamesgroepen nodig, van het gamesgroepshirt tot een kleine gamesgroeplepel. De toegewijden zijn naar alle waarschijnlijkheid ook degenen die opvrolijken in angstaanjagende games voor groepsuitrusting, en hebben overal verf in de arena’s.

Related Posts