Bitcoin: analisten verwachten de komende dagen een enorme prijsbeweging

0

In de afgelopen 24 uur bewoog de Bitcoin-prijs tussen $ 9.000 en $ 9.200 en kon de zijwaartse trend niet doorbreken.

Analisten verwachten de komende dagen een sterke prijsbeweging, wat zou kunnen leiden tot een correctie van 20%.

De interesse van Grayscale in Bitcoin blijft groot, waarbij de instelling meer Bitcoin koopt dan momenteel wordt gewonnen.

Bitcoin bevindt zich momenteel in een consolidatiefase. De Bitcoin-prijs beweegt al enkele dagen tussen $ 9.000 en $ 9.300 en vertoont geen duidelijke trend. De kortetermijnvolatiliteit blijft afnemen, terwijl analisten wachten op een duidelijke beweging. In de afgelopen 24 uur heeft Bitcoin een lichte plus van 0,17% behaald. De huidige Bitcoin-prijs is $ 9.139,59. De marktkapitalisatie bedraagt ​​momenteel $ 168,47 miljard

 

De handelaar HornHairs beschrijft in een tweet dat de volatiliteit van de BTC-prijs steeds verder afneemt. Hij wijst erop dat deze consolidatiefase waarschijnlijk binnenkort zal worden gevolgd door een sterke prijscorrectie:

 

Wees niet verbaasd als een enkele dagelijkse kaars 20% in beide richtingen uitbreidt om dit bereik en de periode van lage vluchtigheid op te lossen. btc kopen informatie is duidelijk.

 

Blockroot-oprichter en Bitcoin-handelaar Josh Rager volgt ook de huidige ontwikkelingen nauwlettend en stelt dat de verdere afname van de volatiliteit zal aanhouden tot het einde van de week:

 

 

Deze $ BTC-compressie kan dagen duren. Langzaam maken in een steeds kleiner bereik. Het zal zeker saai worden tot minstens wekelijkse afsluiting. Je kunt altcoins verhandelen of uitgaan en genieten van het buitenleven.

 

De altcoin-markt is ook gekalmeerd na de laatste grote volatiliteitsperiode. De topwinnaars van de afgelopen 24 uur zijn onder meer Kyber Network (KNC) met een plus van 16,33% tot een prijs van $ 1,83 en Dogecoin (DOGE) met een plus van 14,09% tot een prijs van $ 0,0034.

 

Tot de grootste verliezers behoren Chainlink (LINK), die op het moment van schrijven 4,95% daalde tot $ 7,95 en Algorand (ALGO) 4,08% daalde tot $ 0,338. Ethereum (ETH) beweegt ook zijwaarts en registreerde de afgelopen 24 uur een lichte stijging van 0,23% tot een prijs van $ 233,19. tesla aandeel is hoog.

 

BTC-Trust van Grayscale: klanten kopen Bitcoin sneller dan nieuwe BTC’s worden gewonnen

Volgens de huidige gegevens uit de kwartaal- en halfjaarverslagen van de grote investeerder Grayscale, blijft de interesse van klanten in de Bitcoin-investeringsfondsen van Grayscale gestaag groeien. Volgens Grayscale is het aankooppercentage van zijn Bitcoin-producten nu hoger dan het mijnbouwpercentage van Bitcoin:

 

Na de halvering van Bitcoin in mei, overtrof de instroom van 2Q20 in Grayscale Bitcoin Trust het aantal nieuw gedolven Bitcoin in dezelfde periode.

 

De volgende grafiek toont het aantal gekochte Bitcoins van Grayscale’s Bitcoin Trust in directe vergelijking met het aantal gedolven Bitcoins. Na de halvering heeft Grayscale tot nu toe meer Bitcoins gekocht dan er in dezelfde periode nieuw zijn geproduceerd.

 

Deze ontwikkeling laat zien dat de interesse van institutionele beleggers in Bitcoin blijft groeien en dit kan een positieve impact hebben op Bitcoin

Related Posts