Kreeg $ 3.000? 3 Tech-aandelen om te kopen en vast te houden voor de lange termijn

0

Verkiezingskriebels hebben deze drie voorraden met een brede gracht weggenomen. Tijd om te kopen.

 

Het lijkt erop dat de kriebels van het verkiezingsjaar ervoor hebben gezorgd dat veel winnende technologieaandelen onlangs zijn uitverkocht, ondanks dat de meeste Britse resultaten posten. Waarom? Wie weet. Er kunnen verschillende redenen zijn. Sommige beleggers zijn wellicht bang voor hogere vennootschapsbelastingen. Sommige portefeuillemanagers kunnen winsten vastleggen en heralloceren naar meer uitgeputte aandelen. Zeer vermogende beleggers die bijna met pensioen gaan, willen wellicht ook verkopen met het oog op mogelijke belastingverhogingen op vermogenswinst voor degenen die meer dan $ 1 miljoen per jaar verdienen. Aandeel tesla is verhoogd.

 

 

Wat de reden ook is, het winnen van aandelen met geweldige managementteams, grote concurrentievoordelen en lange groeimogelijkheden blijft winnen. Dat maakt tijden van marktvolatiliteit kansen om met korting aandelen op te halen. Kwalitatieve groeiaandelen zoals Amazon (NASDAQ: AMZN), Lam Research (NASDAQ: LRCX) en CrowdStrike (NASDAQ: CRWD) zien er vandaag uit als solide pickups.

 

Een gemaskerde bezorger overhandigt een pakket aan een klant voor de deur..

Waarom Amazon een koop is

Er is zelden een slecht moment om Amazon te kopen. Het aandeel heeft zijn hele bedrijfsleven “duur geleken”, maar daar zijn goede redenen voor. Amazon valt meerdere gigantische wereldwijde markten aan en opereert met een langere termijn mentaliteit dan de meeste beursgenoteerde bedrijven onder leiding van oprichter en CEO Jeff Bezos.

 

Dat betekent dat Amazon grote investeringen doet in zijn e-commerce-bezorging en cloudtechnologie-infrastructuur met het oog op uitbetalingen van vijf, zeven of zelfs tien jaar of langer. Dankzij het beleid om te herinvesteren in kansen op de lange termijn, zijn de winsten van Amazon relatief laag, maar het blijft een verbluffende omzetgroei boeken voor een bedrijf van deze omvang. In het afgelopen kwartaal steeg de omzet met 37%, sneller dan de groei van 25% die in hetzelfde kwartaal een jaar geleden werd opgetekend. Deze ongelooflijke groei komt op een jaarlijkse inkomstenbasis van $ 350 miljard. https://aandelenkopen.nl/ op de website.

 

Zowat alle bedrijfsonderdelen van Amazon doen het momenteel goed, met de overduidelijke uitzondering van de fysieke Whole Foods-winkels – hoewel online bezorging van boodschappen dit meer dan goedmaakt.

 

Amazons ambities voor online boodschappen waren, laten we zeggen, minder dan geweldig, hoewel het bedrijf deze al lang heeft. Door de pandemie moeten consumenten nu echter gebruikmaken van de optie voor gratis bezorging van boodschappen voor Prime-leden. Dat heeft de betrokkenheid bij Prime-lidmaatschappen in het algemeen vergroot en zou in de toekomst meer gebruik van de service kunnen stimuleren. Eerder deze zomer introduceerde Amazon zijn nieuwe Amazon Fresh-supermarktconcept. Het omvat de Go-kassaloze afrekenoptie van het bedrijf, die intelligente winkelwagentjes gebruikt met AI-aangedreven computervisie.

 

Ik heb de neiging om te denken dat de Amazon Go-technologie momenteel wordt onderschat als een mogelijke verstorende kracht in de enorme supermarktsector. Onderzoeksbureau Publicis Sapient zei onlangs in een notitie: “Verwacht volgend jaar meer Amazon Grocery- en Amazon Go-winkels met contactloze technologie naarmate Amazon zijn fysieke aanwezigheid uitbreidt. 2021 wordt het jaar waarin Amazon een serieuze concurrentiedreiging wordt in de supermarkt. sector.”

 

Bovendien zou Amazon op de lange termijn heel goed kunnen verrassen met nieuwe technologieën, aangezien het de wereld meer dan tien jaar geleden schokte met de uitvinding van cloud computing – een kracht die nog steeds de IT-wereld van ondernemingen overneemt. Ongeveer 14% lager dan de zomerhoogtes, is dit misschien een goed moment om aandelen van deze outperformer op de lange termijn op te halen.

 

Binnenwerking van een machine die een verlichte vierkante halfgeleiderchip produceert. Lam Research is een geweldige mix van groei, waarde en dividend

Het is ook opmerkelijk dat de fabrikant van halfgeleiderapparatuur Lam Research (NASDAQ: LRCX) na zijn recente winstrapport een beetje verkocht, aangezien het bedrijf de verwachtingen absoluut overtrof. De omzet steeg met 14%; de winst per aandeel groeide 18,6% ten opzichte van het voorgaande kwartaal en een verbluffende 46,5% en 81% ten opzichte van het voorgaande jaar. Lam bleef ook zijn aandelen terugkopen en verhoogde zelfs zijn driemaandelijkse dividend met 13% van $ 1,15 naar $ 1,30.

 

Het lijkt erop dat halfgeleiders, die in 2019 een recessie doormaakten, ondanks de coronaviruspandemie in 2020 een hoge vlucht nemen, aangezien digitale transformatie heeft geleid tot meer investeringen in missiekritieke chips voor 5G, AI en het internet der dingen. Het is dus verrassend dat Lam Research slechts 20 keer de achterblijvende winst en 14,8 keer de winstverwachtingen voor volgend jaar handelt.

 

Beleggers maken zich mogelijk zorgen over Amerikaanse sancties die de verkoop van Lam’s machines aan hun belangrijkste Chinese koper, gieterij Semiconductor Manufacturing International Corp. (OTC: SMIC.Y), stopzetten. Het is echter belangrijk op te merken dat toonaangevende fabrikanten van halfgeleiderapparatuur zoals Lam enorme technologische toetredingsdrempels hebben. Als SMIC stopt met het maken van geavanceerde halfgeleiders, zal een andere gieterij dat doen, en het is zeer waarschijnlijk dat Lam ook aan die klant zal verkopen.l. Bovendien lijken de VS klaar om meer productiecapaciteit voor halfgeleiders in de continentale VS te subsidiëren of te stimuleren, wat ook een zegen zou kunnen zijn voor Lam.

 

Hoewel Lam Research als enigszins cyclisch wordt beschouwd, haalt het momenteel ongeveer een derde van zijn inkomsten uit terugkerende diensten met hoge marge, die gebonden zijn aan de totale geïnstalleerde basis en dus elk jaar zouden moeten groeien. Al met al lijkt Lam Research een van de beste manieren om de groei van halfgeleiders op lange termijn in elk aspect van ons leven te bespelen. Langetermijnbeleggers moeten profiteren van de huidige spotprijs.

 

Een blauw slotpictogram dat elektrische stromen uitzendt.

Ten slotte lijkt cybersecurity-disruptor CrowdStrike een solide aankoop voor langetermijninvesteerders. Zeker, het aandeel is het hele jaar door maar liefst 150% gestegen, maar het is nog steeds bijna 20% lager dan het hoogste punt ooit. Het aandeel ziet er met 41 keer de omzet vreselijk duur uit, maar het groeitempo van 84% en de groeiende brutomarges rechtvaardigen die hoge prijs.

 

Op de lange termijn stel ik me nog steeds voor dat CrowdStrike aandeelhouders beloont. Het bedrijf lijkt een concurrentievoordeel te hebben op het gebied van endpointbeveiliging, aangezien de cloudgebaseerde Falcon-softwareagent eenvoudig kan worden geïmplementeerd op elk eindpunt van een bedrijf, van datacenterservers tot de telefoons van individuele medewerkers. Al deze eindpunten sturen vervolgens gegevens terug naar CrowdStrike’s gecentraliseerde bedreigingsgrafiek, die die gestage stroom gegevens gebruikt om zijn cyberverdedigingsalgoritmen voortdurend te verbeteren en potentiële aanvallers een stap voor te blijven.

 

CrowdStrike wint snel marktaandeel in de gefragmenteerde subsector voor eindpuntbeveiliging, maar analist Brian Essex van Goldman Sachs voorspelt dat CrowdStrike op efficiënte wijze nieuwe gebieden van cyberbeveiliging zal betreden en zijn totale adresseerbare markt zal uitbreiden. CrowdStrike heeft er alles aan gedaan om zijn productportfolio uit te breiden met nieuwe modules; afgelopen kwartaal kochten klanten er steeds meer, waarbij 57% er vier of modules of meer kocht en 39% er vijf of meer kocht, meer dan in het voorgaande jaar. Het bedrijf nam in september ook Preempt Security over voor $ 96 miljoen, waardoor het bereik van CrowdStrike werd uitgebreid naar op identiteit gebaseerde beveiliging en aanvalspreventie.

 

Helaas zullen cyberaanvallen zich blijven verspreiden en in de toekomst geavanceerder worden, maar CrowdStrike’s cloud-native, AI-gebaseerde oplossing lijkt een winnende preventie-oplossing te zijn die marktaandeel zal veroveren van oudere concurrenten.

 

Er is net iets groots gebeurd

 

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik let altijd op wanneer een van de beste groei-investeerders ter wereld mij een aandelentip geeft. Motley Fool mede-oprichter David Gardner en zijn broer, Motley Fool CEO Tom Gardner, hebben zojuist twee gloednieuwe aandelenaanbevelingen onthuld. Samen hebben ze het rendement op de aandelenmarkt in de afgelopen 17 jaar verviervoudigd. * En hoewel timing niet alles is, laat de geschiedenis van de aandelenselectie van Tom en David zien dat het loont om vroeg op hun ideeën te komen.

 

Related Posts