Milwaukee-man beschuldigd van dodelijke steekpartij van 48-jarige vrouw in de buurt van 29 en Highland

0

Een 35-jarige Milwaukee-man wordt aangeklaagd in verband met de dodelijke steekpartij van een 48-jarige vrouw nabij 29th en Highland op zondag 12 juli. De beschuldigde is Anthony Smith – en hij wordt beschuldigd van eerste- graad roekeloze moord.

 

Volgens de strafklacht werden agenten zondag rond 15:15 uur naar de buurt gestuurd om een ​​batterij / uitval te onderzoeken. Ze vonden het slachtoffer voor een appartement met een steekwond. Ondanks pogingen om haar leven te redden, stierf de 48-jarige ter plaatse. Ze werd later geïdentificeerd als Marina Martinez.

 

De klacht geeft aan dat Martinez buiten het appartement van Smith is gevonden. Toen agenten ter plaatse arriveerden, zegt de klacht dat hij “op dat moment niet in het appartement aanwezig was en niemand anders zich in het appartement bevond.”

 

 

Toen Smith later tijdens een drie uur durend interview door de politie werd ondervraagd, gaf hij aan dat hij de nacht van de dood in zijn appartement had gedronken. Hij vertelde de politie dat hij al twee maanden met het slachtoffer uitgaat. De klacht zegt dat Smith aanvankelijk tegen de politie zei dat Martinez zichzelf wilde snijden. Smith zei dat hij “probeerde te voorkomen dat ze zichzelf zou steken, maar hij dacht dat hij problemen zou krijgen om te drinken, dus vertrok hij voordat de politie arriveerde.” Maar toen de politie Smith vertelde dat Martinez “zichzelf niet heeft gestoken, zei Smith, is dat alles wat hij zich kan herinneren.” Smith vertelde de onderzoekers later “nadat hij haar had neergestoken, stapte hij in zijn auto en reed naar het huis van zijn ouders.” second love datingsite reviews zijn niet slecht.

 

Op donderdag 16 juli verscheen Smith tijdens een videoconferentie in het Milwaukee County Courthouse. De verdediging van Smith heeft de rechtbank geadviseerd dat er redenen zijn om aan te nemen dat Smith niet bevoegd is om door te gaan. Er is een competentie-examen besteld – en het is gepland voor 31 juli. Tot die datum wordt Smith vastgehouden door het Milwaukee County Sheriff’s Office. e-matching review bekijken.

 

https://www.youtube.com/embed/weNGeMPffmU

 

Related Posts